ONZE WAARDEN

VAKKUNDIGHEID

Na 40 jaar ervaring, staan wij nog altijd met hart en ziel borg voor advies, dienstverlening en begeleiding van het hoogste niveau om aan uw behoeften tegemoet te komen in het kader van uw belangen.

LUISTEREN

Onze cliënten staan centraal in ons denken en doen: we voeren elke opdracht uit door aandachtig te luisteren en persoonlijk advies te geven. In het besef dat de samenleving voortdurend evolueert en dat normen geregeld en op complexe wijze veranderen, passen we onze deskundigheid voortdurend aan de evolutie van de wetgeving en de rechtspraak aan

VERTROUWELIJKHEID

In overeenstemming met de deontologische verplichtingen van het advocatenberoep, staan wij borg voor een strikt vertrouwelijke aanpak van de opdrachten die ons worden toevertrouwd. Informatie over de bescherming van uw persoonsgegevens vindt u in ons Privacy-handvest.

VERTROUWEN

Wederzijds vertrouwen is de kern van onze relatie met de cliënt, of het nu gaat om ondernemingen of om particulieren.

DEONTOLOGIE

In overeenstemming met artikel 444 van het Gerechtelijke Wetboek en met de plichtenleer, oefent het kantoor Franken zijn rol als adviseur en verdediger uit in volstrekte onafhankelijkheid, integriteit en waardigheid, wat essentieel is voor het vervullen van zijn opdrachten.